Physical Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124
Pripravujete torta pre oslávenca? Chcete, aby bol nadšený nielen jeho chuťou, ale aj nazdobením? Lenže ako potiahnuť tortu marcipánom?
Ako na techniku zdobenia torty maslovým krémom? Zvládnem to, aj keď nie ste vyučený/á cukrár(ka)?
Všetky techniky zdobenie torty a poťahovanie cukrovými alebo maslovými hmotami majú jedno spoločné - rozhodujúcou mierou sa podieľajú na výslednom vzhľade a dojme.
Hneď teraz sa pozrite na presný online video návod ako natierať krém a ako potiahnuť tortu marcipánom.
TIP: Prihlásením zdarma do video kurzu zdobenia torty získajte inšpiráciu.
(Pre získanie lekcií ZADARMO stačí iba vykonať BEZPLATNÚ registráciu a VYPLNIŤ e-mail a heslo, ihneď Vám budú videá sprístupnené)
„Dobrý deň, veľmi ma potešilo a tiež prekvapilo, že som objavila Váš podrobný a výborne dopodrobna vysvetlený videokurz, vďaka ktorému sa môžem pustiť do zdobenia torty.“
Téma: Vytvorenie vlastnej originálnej torty s krásnym zdobením. Kurz Vás prevedie postupom krok za krokom.
Určené: Pre všetky ženy a mužov, ktorí chcú mať krásnu tortu, upečenú vlastnými silami.
Dĺžka: 10 lekcií, jedna lekcia zhruba 40 minút
Lektor: Zdeňka Michnová
Ponoríme sa do tajov všetkých cukrárov a cukrárok. Vytvoríme si výrobky, ktoré budú neodolateľné, krásne a ich chuť bude vynikajúca.
Naučíme sa zdobiť torty niekoľkými technikami a aj vďaka základnej dekoračnej technike vytvoríme mnoho variantov tvarov a možností ako zdobiť torty. Nazdobíme si tortu pre každú príležitosť.
Najdôležitejšou prácou pri tvorbe toriet je mať potiahnutú tortu fondánom bez bublín a trhlín a to v úplne hladké podobe. Výukové videá nás naučia začisťovať tortu pomocou stierky, dosiahneme tak vynikajúce výsledky a budeme mať krásne vyhladenú tortu.
Predstavíme Vám rôzne techniky na zdobenie tort, napr. farbenie, modelácia kvetov, práca s cukrovou hmotou a na záver si vysvetlíme čo je to kráľovská glazúra.
Sladká pochutina používaná pri príležitostiach rôznych osláv. Vyrába sa najčastejšie z cesta, ktoré sa po upečený rozreže na pláty a tie sa potom k sebe zlepujú.
Zlepovať môžeme krémy, medom, čokoládou i marmeládou. V dnešnej dobe sa robia torty s rôznymi tvarmi od kruhov, štvorcov alebo obdĺžnikov, srdiečok alebo podkov.
Fantázii sa medze nekladú. Torta býva ozdobená nejakou ochutenou polevou aj ovocím. Môžeme mať niekoľko poschodové torty a vždy s inou príchuťou. Na narodeninové torty sa dávajú sviečky.
Viete čo je to háčkovanie?✅. Chcete sa naučiť háčkovať, ale neviete ako na to? Aké chyby robia začiatočníci? Návody ohľadom háčkovania. TU⭐.
Zakladateľ projektu. Venujem sa recenzií produktov už dlhší čas, vždy daný produkt sám vyskúšam, detailne preštudujem všetko o danom produkte a až potom napíšem recenziu. Mojím hlavným cieľom je vyriešiť zákazníkov problém a tak pristupujem aj k písaniu recenzií.
Vložte nižšie váš e-mail a my vás budeme pravidelne informovať o akciách a výpredajoch v najlepších eshopoch na SR a v ČR